Information om mig

Hej! Mitt namn Nellie Martinsson och jag är 25 år gammal. Jag har under hela min livstid haft en stor passion för hundar och allt som hör där till. Samspelet mellan hund och människa är något som jag är väldigt intresserad av och jag tycker att samspelet är grunden för bra hundträning. Jag har alltid drömt om att arbeta med det jag älskar mest och då blev det naturliga valet att bli certifierad:

  • Resurshundförare
  • Hundinstruktör/Träningscoach
  • SNWK NoseWork-instruktör
  • SNWK auktoriserad doftprovs-domare

  • Tränare i klickerträning
  • Djurvårdare
  • Sitter i avelskommittén i SSRK 

Jag bor i Pukavik i västra Blekinge med mina två Golden Retrievers, Alvin 4 år och Sola 1 år. Eftersom mitt stora hundintresse började tidigt har jag aktivt tränat och tävlat hund i lydnad, rallylydnad, spår och utställning i ca 15 år. Jag har deltagit i både skol & U- SM och blivit utsedd till den ungdom som visat störst betydelse för rasen Golden Retriever. Jag har studerat hund på hund & hundsportprogrammet i 3 år och sedan har jag gått utbildningen,  Arbete Med Hund där jag har fått mina certifieringar och diplomeringar.