Kurser/Utbud

VÅRENS KURSER 2024 HITTAR NI HÄR!

ANMÄLAN GÖRS TILL spinella.dogacademy@hotmail.com 

  ANGE VILKEN KURS NI VILL GÅ SAMT: 

 * NAMN, MOBIL NR.

* HUNDENS NAMN, RAS, ÅLDER 

* LITE INFO OM HUNDEN/ER. 

GEMENSAMMA PROMENADER 

MED AKTIVERING OCH HUNDMÖTESTRÄNING!

En väldigt uppskattad aktivitet. Varför ut och gå en söndags promenad eller kvällspromenad själv? Hunden blir mycket tröttare av att gå i grupp. Kommer lägga datum här för nästa promenad. Det uppdateras flitigt på Facebook så in och följ! Nose Work

I Nose Work får hunden använda ett av sina främsta sinnen, sitt luktsinne. Sporten går ut på att hund och förare söker efter specifika dofter i olika miljöer. Genom att doften placeras på olika höjder och i olika miljöer med varierande svårighetsgrad, får hunden både mental och fysisk stimulans. Sporten kräver varken avancerad eller kostsam utrustning. Istället är det en aktivitet som alla hundar och hundägare kan ägna sig åt.

Nose Work steg 1:

Nose Work är den nya hundsporten i Sverige som verkligen har slagit igenom.
I denna kurs varvar vi teori med praktik där du får lära dig om sportens ursprung och vi introducerar dig och hunden i denna roliga sport.
Nose Work passar alla ägare som hundar, inga förkunskaper krävs!
Även fast du inte har tävlingsambitioner eller tankar på fortsatt träning så är detta en jättebra aktiveringsform för dig och din hund!
Hundens nos är så fascinerade!

Full Våren 2024! Startar ny kurs Augusti 2024, sätt upp er på intresselista så får ni förtur när datumen släpps!  

Nose Work steg 2:

I denna kurs tränar vi vidare med eukalyptus och gör er redo för doftprov. I denna kurs jobbar vi vidare i de olika söken och gör Nose Worken till en rolig aktivering med olika svårighetsgrader. För er som redan fått godkänt doftprov och vill komma vidare så kör vi även vidare med NW 2 - lagerblad! För att gå denna kurs krävs det att hunden satt etikett på doften och vet vad ni ska göra.

 Full våren 2024! Startar ny kurs Augusti 2024, sätt upp er på intresselista så får ni förtur när datumen släpps!


Allmänlydnad

Som det låter så går allmänlydnad ut på att man tränar på alldagliga moment. Hundmöten, koppelträning, stanna-kvar-övningar, inkallningar, passivitetsträning. Alltså moment och övningar man stöter på i sin vardag tillsammans med sin hund.

Allmänlydnad steg 1

På denna kurs lägger vi mycket kraft på att stärka din och hundens relation. Vi tränar följsamhet, passivitet, grundlydnad och vi kommer testa på lite klickerträning & rallylydnad. Vi kommer också att träna på att se ur hundens perspektiv och det viktigaste, vi ska se till att ni och hunden får en rolig träningstid tillsammans. Denna kurs passar både valpar som vuxna eftersom vi individanpassar träningen!

 

Full Våren 2024! Startar ny kurs Augusti 2024, sätt upp er på intresselista så får ni förtur när datumen släpps!  

 

Allmänlydnad steg 2

Denna kurs riktar sig till er som känner att ni har en grundlydnad på er hund eller gått allmänlydnad steg 1, valpkurs eller liknande kurs. På denna kurs riktar vi in oss på mer enskilda moment så som fotgående, fotposition, lägganden, inkallning med störningar mm. Vi kommer även att träna detta i lite olika miljöer, tex tågresa, storstad osv.

Full Våren 2024! Startar ny kurs Augusti 2024, sätt upp er på intresselista så får ni förtur när datumen släpps! 


Nyhet! Allmänlydnad steg 3

Denna kurs riktar sig till dig som gått Allmänlydnad steg 2 hos oss på Spinella Dog Academy. Vi fortsätter med samma upplägg som i Allmänlydnad steg 2 fast här sätter vi lite mer krav på hunden. Vi tränar mer stadige träning, passivitet, raka sättanden, fotgående samt inkallning mm. 

Detta gör vi i lite olika miljöer. 

STARTAR HÖSTEN 2024

SÄTT UPP ER PÅ INTRESSELISTAN OM NI VILL HA FÖRTUR NÄR DATUMEN SLÄPPS! 


Privatträningar

Hos oss kan du även boka privatträningar! Det menas med att du och din hund får ensam träning med just det ni behöver. Det kan vara att hunden har svårt vid hundmöten, gå fint i koppel, inkallning, osäker i olika miljöer mm. Vi individanpassar träningen efter era önskemål!

Det går även boka in oss till valpträffar, egna träningsgrupper eller om du och en vän vill ha lite träningstips. Har ni frågor eller idéer är ni välkomna att höra av er!


HÖR AV ER OM DETTA ÄR AV INTRESSE 


NYHET! Inför Valpen 


Planerar ni att skaffa Valp? Vill ni ha dom bästa förutsättningarna för er nya bästa vän? Då är ni välkomna att höra av er! 

+ Vad ska man tänka på innan valpen kommer hem?

+ Vad ska man tänka på när valpen kommer hem? Hur ska man motionera/stimulera/ aktivera/ träna sin valp? 

+ När ska man börja med sin Allmänlydnad på sin valp?

+ Hur ska man tänka kring försäkring?

+ Frågor om maten? 

+ Eller så har ni bestämt er för att ska en hund, men vilken ras passar er bäst? 

När man skaffar en valp så kan man ha många frågor man funderar över. Jag har träffat flertal familjer som vill ha mig som hjälp och stöttning under valptiden. Nu kan ni boka in mig "Inför Valpen"! Antingen kommer ni hem till mig eller kör jag till er om ni oxå vill ha tips hur ni kan valpsäkra erat hem! När och Om ni är i valptankar är ni välkomna att höra av er! Jag är här för er och er Vän