Kurser/Utbud

VÅRENS KURSER HITTAR NI HÄR!

ANMÄLAN GÖRS TILL spinella.dogacademy@hotmail.com 

  ANGE VILKEN KURS NI VILL GÅ SAMT: 

 * NAMN, MOBIL NR.

* HUNDENS NAMN, RAS, ÅLDER 

* LITE INFO OM HUNDEN/ER. 

Nose Work

I Nose Work får hunden använda ett av sina främsta sinnen, sitt luktsinne. Sporten går ut på att hund och förare söker efter specifika dofter i olika miljöer. Genom att doften placeras på olika höjder och i olika miljöer med varierande svårighetsgrad, får hunden både mental och fysisk stimulans. Sporten kräver varken avancerad eller kostsam utrustning. Istället är det en aktivitet som alla hundar och hundägare kan ägna sig åt.

Nose Work steg 1:

Nose Work är den nya hundsporten i Sverige som verkligen har slagit igenom.
I denna kurs varvar vi teori med praktik där du får lära dig om sportens ursprung och vi introducerar dig och hunden i denna roliga sport.
Nose Work passar alla ägare som hundar, inga förkunskaper krävs!
Även fast du inte har tävlingsambitioner eller tankar på fortsatt träning så är detta en jättebra aktiveringsform för dig och din hund!
Hundens nos är så fascinerade!

STARTAR HÖSTEN 2023!


Nose Work steg 2:

I denna kurs tränar vi vidare med eukalyptus och gör er redo för doftprov. I denna kurs jobbar vi vidare i de olika söken och gör Nose Worken till en rolig aktivering med olika svårighetsgrader. För er som redan fått godkänt doftprov och vill komma vidare så kör vi även vidare med NW 2 - lagerblad! För att gå denna kurs krävs det att hunden satt etikett på doften och vet vad ni ska göra.


STARTAR HÖSTEN 2023!

Allmänlydnad

Som det låter så går allmänlydnad ut på att man tränar på alldagliga moment. Hundmöten, koppelträning, stanna-kvar-övningar, inkallningar, passivitetsträning. Alltså moment och övningar man stöter på i sin vardag tillsammans med sin hund.

Allmänlydnad steg 1

På denna kurs lägger vi mycket kraft på att stärka din och hundens relation. Vi tränar följsamhet, passivitet, grundlydnad och vi kommer testa på lite klickerträning & rallylydnad. Vi kommer också att träna på att se ur hundens perspektiv och det viktigaste, vi ska se till att ni och hunden får en rolig träningstid tillsammans. Denna kurs passar både valpar som vuxna eftersom vi individanpassar träningen!

 VÅRENS A1 KURS: 

 

STARTAR HÖSTEN 2023   


 

Allmänlydnad steg 2

Denna kurs riktar sig till er som känner att ni har en grundlydnad på er hund eller gått allmänlydnad steg 1, valpkurs eller liknande kurs. På denna kurs riktar vi in oss på mer enskilda moment så som fotgående, fotposition, lägganden, inkallning med störningar mm. Vi kommer även att träna detta i lite olika miljöer, tex tågresa, storstad osv.

STARTAR HÖSTEN 2023


Nyhet! Allmänlydnad steg 3

Denna kurs riktar sig till dig som gått Allmänlydnad steg 2 hos oss på Spinella Dog Academy. Vi fortsätter med samma upplägg som i Allmänlydnad steg 2 fast här sätter vi lite mer krav på hunden. Vi tränar mer stadige träning, passivitet, raka sättanden, fotgående samt inkallning mm. 

Detta gör vi i lite olika miljöer. 

STARTAR HÖSTEN 2023


Privatträningar

Hos oss kan du även boka privatträningar! Det menas med att du och din hund får ensam träning med just det ni behöver. Det kan vara att hunden har svårt vid hundmöten, gå fint i koppel, inkallning, osäker i olika miljöer mm. Vi individanpassar träningen efter era önskemål!

Det går även boka in oss till valpträffar, egna träningsgrupper eller om du och en vän vill ha lite träningstips. Har ni frågor eller idéer är ni välkomna att höra av er!


HÖR AV ER OM DETTA ÄR AV INTRESSE